Årsmötesreferat; Den 7 juni är det EU-val


Lilith Svensson 31, Kristdemokraterna i Varbergs kandidat till Europarlamentet, berättade på deras årsmöte om Kristdemokraternas Europapolitik.  På mötet informerades och diskuterades även kommande Internetsatsning.

Lilith Svensson står som namn 34 på Kristdemokraternas lista till EU valet. Hon har varit engagerad i partiet sedan 2002 och sitter idag i kommunfullmäktige. I valet 2006 stod hon som andra namn, efter Lars Gustafsson, på den halländska riksdagslistan.

- EU valet är ett viktigt val och jag hoppas att många väljer att gå och rösta den 7 juni, sa Lilith Svensson, kandidat i EU valet, efter det att hon presenterat Kristdemokraternas europapolitik.

- Kristdemokraterna kommer att fortsätta i Anders Wijkmans spår och driva miljö- och klimatfrågor. Vi kommer även att fokusera på den gränsöverskridande brottsligheten såsom människohandel, ett friskare Europa med fokus på alkohol- och narkotika frågor samt hur vi kan samarbeta i Europa vad det gäller den ekonomiska krisen.

- En stor del av valarbetet kommer att ske via Internet, jag har bland annat lagt upp inlägg på Youtube där jag berättar om vår politik. Kristdemokraterna är långt framme i användningen av informationsteknologi och har sedan starten använt sig mycket av Internet för det interna samarbetet. Mycket av diskussionerna inför olika beslut förs idag över nätet. Inför valet 2010 kommer användningen av Internet mot väljarna att intensifieras. Redan idag bloggar de kristdemokratiska kommunfullmäktigeledamöterna.

Karl-Gunnar Svensson: http://kalleos.blogg.se
Roger Kardemark: http://kardemarks.blogg.se
Lilith Svensson: http://lilith.blogg.se och http://www.youtube.com/politikerlilith

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback