ibland kanske man ska vara tyst

Lennart Hedquist, moderat i skatteutskottet går ut stort i media och lägger helt plötsligt ett helt eget förslag ang. fastighetsskatten, snacka om att göra folk förvirrade. Självklart kan man som person ibland gå ut och säga vad man personligen anser om något men Hedquist sitter ändå som moderat i skatteutskottet och inte som Hedquist. Och Hedquist borde verkligen avvakta remissvaren som inkommer den 20 aug.

Angående hans lilla utspel säger Göran Hägglund (den bästa av de bästa) till TT:

"Vi är överens om de två förslagen vi lagt fram. Utifrån dem kommer regeringen att lägga fram en proposition till riksdagen för beslut i höst."

Om du inte orkar läsa hela artiklen
här så kan du läsa början nedan:

"Statsminister Fredrik Reinfeldt sågar förslaget att ägare till stora hus ska betala en högre fastighetsavgift när den gamla fastighetsskatten avskaffas. Han kritiserar de borgerliga ledamöterna i skatteutskottet för att sprida osäkerhet kring hur fastighetsskatten ska slopas. ? Regeringen har lagt fram två förslag till hur finansieringen av den slopade fastighetsskatten ska gå till och de är ute på remiss. Då tycker jag att enskilda ledamöter i skatteutskottet ska besinna sig"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback