Medlemsmöte

Ikväll skulle nomineringsgruppen ha presenterat sitt förslag på listan till kommunfullmäktige i Varberg så skedde dock inte. Nyfiken på listan? Jag återkommer direkt efter årsmötet den 13 februari 2006 för så länge kommer vi att få vänta innan förslag på listan presenteras.


Kommentarer
Postat av: Max Hobstig

"Bättre lyss till den sträng som brast, än aldrig spänna en båge".

Någon har sagt, att ingen kan ta med sig något till himlen när man dör. Det är nog sant med ett enda undantag: "Det enda man kan ta med sig när man dör, är sitt eftermäle.” Med andra ord: Vad kommer man att säga om mig när jag inte längre finns bland de levande? Givetvis är min förhoppning att vågskålen skall peka på "han gjorde sitt bästa". Jag gjorde i alla fall mitt bästa som kristdemokrat även om alla glömt hur det var och hur det blev.

Mvh Max Hobstig
http://www.geocities.com/filbyter/Val-sept.html

Postat av: Stjernstoff

FYND PÅ WEBBEN:
"Max Hobstig, den (fd) kristdemokratiska politikern jag tidigare nämnt berättar rent fasansfulla detaljer om maktmissbruk och illasinnat beteende. Det är som Kafka come alive. Ibland överträffar verkligheten dikten. Jag känner mig helt förstummad inför vad en del maktfullkomliga personer i en liten statsdelsnämnd i Stockholm pysslar med. Max har stöd från många enskilda politiker, poliser och andra personer för att inte tala om modiga journalister på en liten lokaltidning (Mitt i Söder). Men tystnaden i övrigt? Det skrämmer hur illa människor kan råka ut bara för att man på ett medmänskligt sätt ville medla i en konflikt."

2005-12-25 @ 07:53:17
URL: http://www.louisep.com/node/681
Postat av: Johnny Olofsson

Vad gör kd?
Hela historien i ett nötskal.
http://www.nandelstadh.just.nu

Postat av: Max Hobstig och hans blogg

Nu har jag också gjort en blogg :-)

Stundtals hamnar vanliga människor i rätt knepiga belägenheter. Så sent som den 31 maj 2005 fanns en uppföljning av en serie artiklar, från 2003 som tidningen Mitt i Söderort skrivit om, angående ett mordförsök i Bagarmossen, där polisutredaren säger att man ser en koppling mellan de tidigare artiklarna och sabotagen mot tidningen samt till mordförsöket.

Men som de flesta förstår räcker det inte med att veta vem som är skyldig till ett brott om polisen inte kan leda saken till sådana bevis att åklagaren har en möjlighet att vinna målet. Bevis är a och o i ett rättssamhälle om vi inte skall hamna i ett barbari.

Det hindrar ju å andra sidan inte att brottsoffret själv tar upp saken i olika sammanhang. En förbrytare som är misstänkt för mordförsök lär väl avstå från att anmäla brottsoffret för förtal om den misstänkte inte bara är misstänkt utan även skyldig? Onekligen en delikat fråga för alla oss som läst Leon Uris bok QB VII.

2006-02-19 @ 12:29:47
URL: http://www.hobsala.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback