FFFF

De fyra f:en står för Frihet, Familj, Flit, Företagsamhet. Idag damp boken ner i brevlådan, boken innehåller idépolitiska essäer från fyra fristående opionionsbildare och debattörer. De som tagit iniativ till boken är Jessica Nyberg och Erik Sjöstedt som startade facebookgruppen FFFF som är en nätrotsrörelse "för alla som vill arbeta för ett förändrat kristdemokratiskt parti med en genomtänkt borglig samhällssyn, som inte strävar efter att trängas i den socialliberala mittenfåran".

Jag är en av de medlemmar som fått äran att vara med och skriva ett litet avsnitt i det avslutande kapitlet.

Kristdemokraterna ska vara ett borgligt parti med hjärta. Det går att förena viktiga värden som det okränkbara människovärdet med en tydlig borglig politik. Jag vill att Kristdemokraterna ska vara ett parti för de traditionellt borgliga väljarna. För dem som gillar traditioner, personligt ansvarstagandet, frihet, värnandet om familjen och låga skatter. Kristdemokraterna ska arbeta för ett samhälle där vi alla tar ansvar för oss själva, våra medmänniskor och för vår omvärld. Ett samhälle där ingen hålls tillbaka och ingen lämnas efter. Det är hög tid att vi tar ett helt nytt omtag om skattepolitiken, idag är reglerna alltför krångliga både för privatpersoner och för företagare. Vi behöver en skattepolitik som främjar flit, företagsamhet och valfrihet.

Och på tal om Facebookgrupp, du har väl inte missat min facebookgrupp? Gå med i
Lilith Svensson till Riksdagen! - en grupp för alla de som vill att Kristdemokraterna i Halland ska representeras av Lilith Svensson i Riksdagen efter valet 2010.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback