svek?

Alliansens politiska motspelare har allt att vinna på att försöka skapa en svekdebatt. Så här, drygt ett år efter valet kan det vara på sin plats att ta upp vad som har genomförts och det som Alliansen har genomfört på 1 år är fantastiskt! Det är 3 år kvar till nästa val och god tid för att genomföra mycket mer.

Redan nu har alliansen genomfört jobbskatteavdrag vilket alla de som arbetar har kunnat känna av, snart införs andra steget som innebär ytterligare mer pengar till hushållskassan. Fler än 10 000 långtidsarbetslösa har kommit in på arbetsmarknaden pga. nystartsjobb. Arbetslösheten sjönk i juli i år till 3.7 % , jämfört med 5.2 % för ett år sedan. Avdragsrätt för hushållstjänster har medfört att fler företag inom denna sektorn har startat samtidigt som det kan ge mer tid för varandra. Alliansen gör det bättre för företagen i Sverige bland annat genom att avskaffa förmögenhetsskatten, förlänga momsinbetalningsperioden samt stoppa planerna på medfinansiering i sjukvårdsförsäkringen.

Alliansen ökar kvalitén på välfärden, resurser tillsätts för verklig vårdgaranti, bättre kvalité i sjukvården och äldreomsorgen, fler äldre boende och fritt val för äldre. Tillgänglighet och mångfald förbättras. Skolan fokuserar på kunskap och arbetsro. Vårdnadsbidrag ger barnfamiljer större frihet att planera sin vardag. Jämställdhetsbonus uppmuntrar pappor att ta större ansvar för barnen. Rättsväsendet har tillförts mer pengar i år än förra året.

Mycket har redan gjorts, och som finansministern sade i riksdagsdebatten: ?ingen regering på åtminstone trettio år har gjort så mycket på så kort tid. Och till skillnad från då är det förändringar till det bättre.?
Alliansen kommer att fortsätta att driva en politik som gör det mer mer lönsamt att arbeta och driva företag, som gör att fler får jobb och som gör att fler vill anställa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback