Partika(s)sa

Läs Gunilla Tjernberg, kristdemokratisk riksdagsledamot, pressmeddelande  på kristdemokraternas hemsida. Där står bland annat att mellan 20 000-50 000 svenskar är spelberoende och totalt mer än 100 000 personer har fått stora skulder och skadade familjerelationer på grund av sitt spelande.  

Där står också:
 
”Dödsstöten för någon som helst trovärdighet i spelfrågan kom den 7 februari i år, då det socialdemokratiska partiet ansökte hos regeringen om tillstånd att starta nätpoker. Syftet är att få in pengar till den partikassan. Partikassören Ohlsson säger att "eftersom Svenska Spel har fått tillstånd att ha en pokersajt så är det moraliskt acceptabelt att Socialdemokraterna också startar en". Uppenbarligen räcker inte de runt 80 miljoner kronor årligen som Socialdemokraterna tjänar på det egna spelföretaget A-lotterierna.” 
 
80 miljoner kronor tjänar dom på spelföretaget A-lotterierna! Det är inte så lite pengar det inte. Inte konstigt att man har råd att köra påkostad marknadsföring.

Föresten var det någon som såg inslaget  på SVT nyhetssändning igår angående vår nya utrikesminister? Jag tyckte att det kändes som en pr-film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback