Kf

Ikväll blir det sista fullmäktige innan sommaruppehållet, budget kommer bland annat upp. S vill att man tar bort vårdnadsbidraget.

Jag kommer naturligtvis att Twittra från mötet (om jag har något att twittra om men det borde jag väl ha), antingen kan du följa mig här till höger eller så kan du följa mig på
twitter.com/politikerlilith

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,










Kommentarer
Postat av: Pierre Ringborg

Förstår mig inte på diskussionen om ramarna. Jana angrepp vårdnadsbidraget och ville flytta den "utgiften" till kommunstyrelsens ofördelade anslag. Är det inte bra att PRÖVA att ca 100 familjer använder sig av denna rätt och göra en utvärdering sedan? Vad har Jana för rätt att ANGRIPA de som idag tar ut vad de har rätt till utan SAKSKÄL? Det får vi väl först när det gått en tid och vi gjort en utvärdering. Nej jag vill inte byta barnens tid med föräldern mot asfalt på flygfältet.(tas ut KS ofördelade medel)

2009-06-18 @ 14:12:28
Postat av: Lilith

För Jana och s handlar det enbart om symbolvärdet. Ska man vara lite vass så anser S att politiker är mkt bättre på att fatta beslut än vad enskilda personer/familjer är.



Huvudsaken är att alla har lika, alla ska stöpas i samma form. För nåde den som sticker ut och vill något mer.



Vårdnadsbidrag är en sak man kan välja, ingen tvingar någon att välja vårdnadsbidrag. Jag tycker att det är bra med många olika alternativ eftersom det ökar möjligheterna för varje individ att hitta något som passar den personen/familjen.



Samma argument passar egentligen in även på den debatt som följde efter vad det gäller friskolor.

2009-06-18 @ 20:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback