Home sweet home

Här har det varit tyst sedan jag åkte ifrån Västerås. Vi åkte hem med ett stekhett tåg men hade trevligt ändå. Tyvärr kunde vi inte stanna till allting var färdigt. Vi fick till och med åka innan vi fick reda på om Larry kom med i partistyrelsen. Men som tur är lever vi idag i ett mobiltätt samhälle så under resans gång fick vi reda på att han inte kom med. Larry sade sig vara ganska nöjd ändå eftersom han hade fått så många fler röster än tidigare  men nära skjuter ingen hare som man så snitsigt brukar säga.

Självklart är inte det geografiska läget det viktigaste när man väljer vem som ska vara med i partistyrelsen. Det skulle ju vara absurt. Men, och det är ett stor men när man väljer människor till viktiga poster och uppdrag har man en tendens att välja människor som man träffat och vet är duktiga. Jag tror att det kan vara lättare att välja personer som man tidigare arbetat med.

Västkusten är bästkusten, Sveriges solsida, Sveriges framsida you name it. Men ibland känns det faktiskt som man ligger på skuggsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback