Godkväll onsdag

Nyss hemkommen, har varit en lång dag på jobbet men den kändes inte på långa vägar så lång som jag från början befarade. Tog bilen till jobbet eftersom det inte går några tåg efter kl 21, tack och lov för att jag kan åka tåg i vanliga fall. Det är miljövänligt, ekonomisk och bekvämt. Tycker det är så skönt att kunna slumra lite, och tiden går så långsamt när man sitter i en bil. Ja, nä nu ska jag gå och lägga mig det blir en dag imorgon också, eller det får vi väl hoppas att det blir iallafall.

Nu ska jag sluta svamla i detta ganska meningslösa blogginlägg. Eller för att göra det lite meningsfullare kan jag ju ta upp att Kristdemokraterna anser att man inom EU ska fokusera på att hitta miljöeffektiva lösningar för energi- och transportområdet genom EU:s forskningsprogram. Tack och godnatt!

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,, , ,  

Kommentarer
Postat av: Nabil

Ge mig tre anledningar till varför jag ska rösta på dig & inte på Evin Cetin till EU-valet 2009?

Postat av: Lilith Svensson

Först blev jag lite ställd över din fråga, varför rösta på mig och inte på Evin Cetin. Men det handlar inte om oss utan om vilken politik vi står för. Jag tror inte på den socialistiska politiken.

Kristdemokraterna står för personligt ansvarstagande, valfrihet, värnandet av familjen och de små gemenskaperna och vi vill göra det lättare för företag. Ber om ursäkt över att mitt svar är lite torftigt, ska göra mig i ordning inför dagen och arbetet och har lite kort om tid men jag lovar att återkomma och berätta mer om skillnaden och varför du ska rösta på mig.

2009-04-30 @ 05:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback