Debatt om fildelning

Imorgon kommer jag att delta i en debatt inför EU valet, det är riksdagspartierna samt Piratpartiet som är inbjudna.
Var? Chalmers i Göteborg
När? Kl 17



Bilden som kommer att finnas med i mitt personvalsmaterial Läs även andra bloggares åsikter om
, ,, , , , ,, , ,

Kommentarer
Postat av: Leo

Jag har en aning om vilken sida du kommer att stå på, med tanke på att det var en kristdemokrat som lämnade in motionen om att stänga av människor från samhällsinfo och demokratiprocesser på internet och beslagta deras yttrandefrihetsverktyg (datorn)....



Men jag kan ju ha fel ;)

Postat av: Lilith Svensson

Ja där har du fel. Jag försöker även påverka mitt parti bland annat genom en motion som ska tas upp på sommarens riksting, skrev om denna i mars

http://lilith.blogg.se/2009/march/var-motion-om-nedladdning-gick-igenom-pa-vars.html

Det finns många olika åsikter om fildelning inom de olika partierna, uppfattningen om att fildelning bör legaliseras är tämligen oberoende av var man står i höger-vänster skalan (även om man inom alliansen röstade igenom en del, enligt min uppfattning, felaktiga förslag i riksdagen). Jag tror att frågan är mer generationsknuten än partiknuten. Om de uppgifter jag har stämmer är det idag bara i gruppen 60 + som stödet för fortsatt kriminalisering är starkt, medan det nästan inte finns ngt stöd alls bland personer under 30.

2009-04-18 @ 11:07:53
Postat av: Jeena Paradies

Lilith, det var en bra kommentar. Jag tänkte aldrig på det sättet att det är generationsknuten, men det är en jättebra tanke.



Btw. Jag tycker att det är starkt att du kommunicerar öffentligt via Twitter och din blog vad du gör, även om vi ofta inte tycker samma sak.

2009-04-18 @ 11:45:16
URL: http://twitter.com/jeenaparadies
Postat av: Leo

Det är positivt att det finns människor som försöker påverka även inom (kd). Karl Sigfrid är också en person som försöker påverka sitt parti i rätt riktning.



Tyvärr är ni för få, och påverkan går för långsamt. Under tiden röstar era partier igenom integritets- och rättssäkerhetskränkande lagar som drabbar vanliga oskyldiga medborgare.



2009-04-18 @ 17:51:35
URL: http://blog.erlandsson.info
Postat av: Vickan

Heja heja! Snygg bild och jag supportar totalt din inställning till fildelning. Som du vet :)



Kommer på nästa debatt!

2009-04-19 @ 20:33:32
URL: http://filmflykt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback