Alliansens vänner

Blev på SvD.se uppmärksammad på det nya nätverket Alliansens vänner. Vilket underbart initivativ! Det ger verkligen framtidstro när människor utanför den politiska sfären går samman för att arbeta för att Alliansen ska fortsätta styra Sverige även efter 2010, kan det vara så att vi ser en ny era i den svenska politiken? Efter åratal av socialdemokratisk dominans så har svenska folket fått nog.

Man skriver på sin hemsida:
Det är knappt två år kvar till riksdagsvalet 2010 och vi tycker att alliansen är värd mer uppskattning än den får. För under regeringens två första år har Sverige varit det land i Västeuropa som genomfört flest reformer. Majoriteten av vallöftena är redan avprickade! Alliansregeringen gör det de sade att de skulle göra och de gör det dessutom i ett högt tempo.

Alliansens Vänner är ett nätverk. Du blir alliansvän genom att registrera dig på denna hemsida. Gör det! Vår tanke är att nätverket ska växa och väcka det slumrande engagemang som vi är övertygade om finns för samhällsfrågor och för de idéer och värderingar som alliansen står för.

Vi vill berätta för dig om allt det spännande som händer i Sverige idag. Och vi vill ge dig allt stöd du behöver för att själv berätta för andra hur viktigt det är att alliansregeringen får förnyat förtroende i valet 2010. Vi upplever att det bara finns ett trovärdigt regeringsalternativ i Sverige just nu.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback