nytt brev

Så damp det ner ett brev till, denna gång adresserat till min man. Känner mig lite irriterad,  jag har faktiskt bättre saker att göra än att polisanmäla anonyma brevskrivare... äckliga anonyma brevskrivare.

"Kriztdemokrater tar från fattig å ger till rik. Ja vill slicka din LiLiTH, och knulla, kan dörrkod nu. Ja hata KD Lili stå min lista"

Låter väl som en intelligent person. Vad är det för människa som skriver sånt egentligen? Hur är han funtad?

Kommentarer
Postat av: Sven-Gunnar Hoffstedt

Irriterad är väl det minsta man kan bli för sådana brev. Men stå på dig, det måste vi alla göra i ett demokratiskt samhälle.
Jag hoppas verkligen att det kan bli ett slut på sådana här anonyma brev och hot.......

Postat av: Erik Hellsborn

Jo, osympatiska människor finns det tyvärr gott om. På senare år har jag själv lyckligtvis varit befriad från trakasserier till följd av politiskt engagemang. Senast jag var utsatt var strax innan valet -02 då AFA kastade in 3 stenar genom rutorna mitt i natten.
Vad det är för mäniska vi har att göra med i det här faller kan man sannerligen fråga sig. En sak är jag dock helt säker på: Det är en svensk. Titta på gramatiken bara. Folk med så dåliga kunskaper i det svenska språket är knappast så engagerade i samhällsdebatten att dom skulle hota en relativt anonym kf-politiker. Min slutsats blir således att det är en svensk som medvetet skrivit en massa språkfel för att rikta misstankarna åt annat håll.
Oavsett vilket, stå på dig, Lilith.

2007-05-05 @ 16:00:27
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback