ang. radiotjänsts polisanmälan

Maria Abrahamsson, ledarskribent i SvD, skriver om att radiotjänst polisanmält ministrar för att inte har betalt TV licens. Läs gärna denna här


Jag undrar om anmälan har något att göra med radiotjänstens VD, Lars Lindberg, tidigare varit chefredaktör på Norrländska socialdemokraten. För vi ska vara medvetna om att detta är första gången som Radiotjänst anmäler personer som själva anmäler att de inte har betalt TV licens och nu vill börja betala. I DN står det att beslutet att anmäla kommer ifrån SVT:s VD, Christina Jutterström. Trots att Jutterström ihärdigt har förnekat någon partitillhörighet är det allmänt känt att hon har sina sympatier och sina viktigaste kontaktytor hos socialdemokraterna. Enligt Anders Carlgren har Jutterström sedan lång tid tillbaka ett informellt nätverk, som består av närmare tjugutalet kända socialdemokrater på ledande poster inom departement, myndigheter, forskning och medier.


Jag tror att det runt om i landet sitter socialdemokrater och totalgranskar allt som har med den nya regeringen att göra. Väldigt många har fortfarande ersättning och kan därför ägna sig åt att på heltid granska alliansare.

 


 


Kommentarer
Postat av: Daniel Mattsson

Tänk vad alla politiker blir konspirationsteoretiker när de gäller "motståndarna", ha ha. Jutterström anmälde antaglien dem eftersom hon är (var?) SVT:s chef. Det är nog inte krångligare än så.
:-)

2006-10-19 @ 17:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback