Låt er inte skrämmas, Alliansen är fortfarande stark och måste så förbli

Nu inför valet kommer man från alla håll och kanter (nja, lite överdrivet kanske, men från vänsterhållet i alla fall) att försöka göra vad man kan för att försöka slå sprickor i alliansen. Senaste exemplet behandlades i kvällens Agenda där man tog upp påståendet att moderaterna hotar att spräcka alliansen. Maria Abrahamsson ställde en viktig fråga ”Vem är det som påstår att detta är en spricka?”.

Genom att ta upp "sprickor" i alliansen flyttas fokus från de rejäla sprickorna som finns hos s med stödpartier. Låt oss absolut inte glömma att de enda som tjänar på att alliansen spricker är socialdemokraterna (och deras stödpartier).

Alliansen har en bred enighet men givetvis finns det skillnader annars hade det ju räckt med ett borgerligt parti. Sverige behöver regeringsombyte. Vi behöver en regering som stimulerar företagsamhet och på så sätt får fram fler arbeten i den privata sektorn. En sådan regering kan vi få om Alliansen fortsätter att stå enad och vinner valet 2006. 

Partierna inom alliansen har enats om ett program för Sveriges framtid. Det handlar om att det skall bli mer lönsamt att arbeta, att det skall bli mer lönsamt att anställa och driva företag och att vi måste värna om de offentliga finanserna.
 
Ett exempel på hur man skall göra Sverige bättre är den inkomstskattereform som ska genomföras under inledningen av mandatperioden 2006-2010 där partierna är överens om att införa ett jobbavdrag.  Tyngdpunkten för skattesänkningarna inriktas på låg- och medelinkomsttagare. Skattereformen ska uppmuntra människor att gå från bidragsförsörjning till arbete och att arbeta mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback