Helgen som vart

Fredagseftermiddag tillbringades med dotter på simhallen (de brukar värma upp bassängen till ca 30 grader på fredag och lördag vilket gör det helt uthärdligt) och avslutades med fredagsmys med tacos.
 
I lördags stod vi på torget och delade ut flygblad. Eftersom barnomsorgsfrågan är aktuell här i Varberg var det främst detta det politiska budskapet handlade om. Självklart hade vi även med oss de aktuella flygbladen om bensin och fastighetsskatt. Efter utdelningen åt jag med familj och vänner lunch på stadshotellet, ett trevligt ställe att tillbringa ett par timmar av lördagen på.
 
Idag var kyrkan full med folk, tacksägelsedag och barnkör gjorde nog sitt som ”publikdragare”. Tänkte egentligen åkt och plockat lite svamp efter dotterns dans men regnet öste ner och även om det klarnade upp senare kändes det inte direkt lockande att ta sig ut i skogen när det är alldeles blött. Åkte hem till min farmor och farfar och fikade istället. Nu sitter Alva och tittar på bollibompa, själv borde jag nog ta hand om tvätten…

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback