F!

Aftonbladets ledare skriver att det pågår ett krig mot feminismen. Att kritiken mot F! sällan varit saklig utan härstammar från feministskräck och homofobi.
 
I SvD skriver Göran Eriksson:
 
”Alla är överens om att feminismen har råkat illa ut i medierna och det offentliga samtalet sedan Feministiskt initiativ bildades. Men feminister och antifeminister är förstås inte överens om varför. Berodde det på patriarkal panik och homofobi, eller var det befogade reaktioner på en feminism som löpt amok?”
 
Visserligen var jag ganska negativ till att man överhuvudtaget startade ett feministiskt parti men många var till en början ganska positiva. Men det räcker ju med att lyssna på vad personer inom F! säger … det känns inte riktigt verklighetsförankrat… många är de kvinnor som inte känner igen sig. Många är de kvinnor som lever i en jämställd relation. Många är de kvinnor som har vänner som lever i en jämställd relation.
 
Såg Insider på 3:an igår, vet inte ens om det är värt en kommentar. Allt detta prat om könsstrukturer och att kvinnor är underordnade män… jag blir så trött… Men det beror väl på att jag är så blåögd och naiv och inte ser hur verkligheten faktiskt ser ut...        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback